Påmelding til Rogaland Ølfestival 2024

Tid: 22 Jun 2024

Sted: Forum Expo, Ishockeyveien 11, Stavanger 

Arrangør: Norbrygg Rogaland 

Norbrygg Rogaland inviterer til årets største og mest spennende norske hjemmebryggerarrangement i 2024. Rogaland ølfestival arrangeres i Stavanger Forum Expo lørdag 22. juni. Her har vi 2500 kvadratmeter til rådighet og har mulighet til å ta imot hjemmebryggere fra hele landet. Flere hjemmebryggere er påmeldt allerede.

Vi arrangerer denne festivalen for å skape interesse for den fantastiske hobbyen vår. Her kan vi vise hva vi får til på hjemmebryggeriet, få tilbakemeldinger fra publikum, smake andres hjemmebrygg og lære av andre hjemmebryggere.

Det er også gode muligheter til å vinne attraktive premier fra våre sponsorer. Vi premierer publikumsfavoritter og 1.-3. plasser i klassene lyst, mørkt, bittert og syrlig. Vi tror denne konkurransen også kan gi enda større mangfold av øltyper på festivalen. Alle deltakerne får deltakerdiplom.

Men dette blir først og fremst en sosial og hyggelig kveld. Bli med og still opp med hjemmebrygget ditt! Dersom du stiller med to forskjellige øl får du to fribilletter, fire øl gir fire fribilletter, osv. Ett øl er minst ett fat (18 liter) eller tilsvarende mengde i flasker/bokser.

Mer informasjon 

Bryggeri og bryggere:
Registrer nytt brygg